Tävla-Träna-Grillegrill

Posted by on Apr 26, 2010 in Lägenheten, Nizzzze, Tävling, Vänner | No Comments

DSC_0138 DSC_0135

Helgen som gick var intensiv och rolig. I lördags var det dags för den första tävlingen för säsongen och det var upp i Hestra som starten gick för Hestra Adventure Race. Jag och Sara tävlade tillsammans för första gången och det gick riktigt bra. Sara var riktigt duktig ! Kanoten som vi hade gått och oroat för gick som smort, likaså löpningen medans vi fick dra ner på tempot på mtbsträckan. Det blev tillslut en 14:e plats 🙂 av 18 i mixklassen. Väl hemma igen på kvällen så var det dags för kalas för Saras kusin Johannes (liiiiiiiite trötta var vi dock).  Söndagen bjöd på fint väder och efter kyrkan på förmiddagen så passade jag, Linus och Martin Oster på att sticka iväg en runda på racerhojarna. Det blev e runda på 6,4 mil, Hbg-Jonstorp-Arild-Mölle-Hbg (trööööööt i benen). Väl hemma så var det grilldags på uteplatsen tillsammans med Sarah, Björn & Arild. Vi satt ute i det sköna vädret mellan kl 17-20, riktigt härligt.

DSC_0130

Från Ifånen Från Ifånen

Leave a Reply