En regning dag…

Posted by on Jul 24, 2007 in Ormastorp | 5 Comments

alba.jpg

Vad gör man en regning och pugen dag på semestern. Jo, åker till tippen, jagar paddor och monterar telejack! Idag fick jag efterlänktad hjälp med att dra in telekabel i huset. Har låtit som en snöstorm i luren dom senaste månaderna :(. Före detta “Telefonslungaren” Martin kom och fixade medans jag var hantlangare, och tada= ett kristalklart ljud smeker nu örat när man ringer :). Tack för hjälpen Martin!!! Vi passade även på att åka en runda till tippen med en masa trädgårdsavfall, då hittade Alba några ganska feta och fina paddor, vilket hon tyckte var kul att gå och bära på. Martin tycket det var mindre skoj när Alba senare somnade i bilen och paddorna fick fri lejd och gömde sig i bilen, hi hi.

padda.jpgtelia.jpg

5 Comments

 1. Martin
  July 24, 2007

  Båda grodorna är funna och ute ur bilen 🙂
  Tack för fläsket, smakade mumma.

  Reply
 2. Erik
  July 24, 2007

  Ahh, älskar såna räliga grååådor.

  Reply
 3. pettzon
  July 25, 2007

  Haha, grodlår funkade inte eller?

  Reply
 4. Orre
  July 25, 2007

  Aha, grodlår, kanske det mans ska sattsa på, kryllar ju av grodor på tomten, typ förra veckan så hade jag köksdörren öppen på kvällen, och efter ett tag så hoppade det 2 st grodor omkring på golvet…

  Reply
 5. Thomas
  July 29, 2007

  Ja nog bäst göra grodlår på grodor och inte paddor, tror jag…

  Reply

Leave a Reply