Nya lampa

Posted by on Jan 4, 2007 in Jobb, Ormastorp | 3 Comments

Lovade mig själv ett det skulle bli mtb till jobbet idag, men efter lite cykelservice i källaren så var det bara att inse att min gamla cateyelampa hade slängt in handduken. Så det blev till att knalla till Cykeldoktorn på lunchen för ett inköp, sagt och gjort så blev det en helt nyinkommen modell som utlovar ett skarp sken ute på dom mörka, pugna vägarna på landet. Efter en snabb test på jobbet så bländar den kraftigt, hi hi…
Så nu finns det inga hinnder för att ta hojen till jobbet imorgon, eller?

3 Comments

 1. Martin
  January 4, 2007

  Nä det finns verkligen inga undanflykter. Så i morgon när du står där och måste gå upp tidigare och regnet öser ner, så e de bara att glatt ge sig iväg. Jag håller på dig 😉

  Reply
 2. admin
  January 4, 2007

  Uhhhuuuuu, jag älskar regn & blåst

  Reply
 3. Caroline
  January 8, 2007

  Kollegans barn hoppade upp ur sängen idag (första dagen efter juluppehållet) för att vara först på dagis. De hade ju chans att få “racercykeln”….! När tappar man den drivkraften? Man har ju chans varje morgon att få den bästa kaffekoppen, eller vara först till kopiatorn :-).

  Man cykel-ben kändes onormalt pigga till jobb idag. Insåg sen att jag hade kraftig medvind… I motvinden blir vi starkare!

  Reply

Leave a Reply