Femmans Multisport 2010

Posted by on Sep 20, 2010 in Klubb Sisu, Tävling | No Comments

mtbnonamedynga

I lördags var vi ett helt gäng på 5 st lag från sisu som tävlade i Femmans Multisport 2010. Jag och Linus har inte kamperat på ett tag men nu var det dags igen. Vi hade inte höga förväntningar placeringsmässigt utan hade ställt in oss på att ha en riktigt kul dag och se hur dagen artade sig. Vi började hyffsat lugnt och jobbade oss upp placeringslistan. När väl Löpprologen och mountainbikemomentet var över så låg vi 2:a! :). Nu var det löporientering med en kanotdel kvar. Vi pendlade mellan 3 och 5 plats och kom upp ur kanoterna på 5:e-plats. Den slutliga delen ca 4 km löp kvar fick vi dra ner på tempot pga av Linus illa tilltygade knä (Han kraschade lite illa på Mtb-sträckan). Vi fick börja gå och springa och kom in på en 13.e-plats, najz :). Det var inte den blötaste tävlingen utan helt klart den dyngigaste, väl hemma spenderade jag ex antal timmar med att tvätta och rengöra utrustning 🙂

Leave a Reply