Primal Walking/Running

Posted by on May 6, 2010 in Träna | 2 Comments

DSC_0251 

Efter Coltings inspirerande möte förra veckan så styrde vi om onsdagsträningen (Jag, Olle, Charlotte och Gustav) för att testa på Primal Walking. I stort inget konstigt utan egentligen ren terränglöpning. Målet är att bara köra terräng och ta sig över stock och sten utan att använda sig av vanliga stigar/vägar. Allt för att man ska träna och röra sig som människorna gjorde i ursprunget “savannmänniskorna”. Riktigt skönt att bara köra terräng utan att tänka på orienteringen. Som pulhöjande inslag så la vi in var 10:e minut allt från, sittups, armböj och armhävningar. Det blev en go runda på ca 1.10. 
Mer terränglöp åt folket 🙂

2 Comments

 1. pettzon
  May 6, 2010

  nice, funderar du på att testa fot/skorna oxå? jag är lite sugen..

  Reply
 2. Hans
  May 6, 2010

  Charlotte har skickat bud med Niklas nu när han är i staterna, alltså på tåskorna… Du får hänga på nästa löppass, riktigt najz. Kan du behöva som ska köra Landonia

  Reply

Leave a Reply