Sundssim

Posted by on Aug 13, 2009 in Släkten e värst | One Comment

DSCF3533 DSCF3523

Förra veckan i tisdags fick jag ett sms från Linus där det stod, ikväll blir det sundsim. Vi samlas kl 18.00 i Råå hamn, e du på?
(För er som inte är Helsingborgare så är ett sundsim som går mellan Helsingör/Helsingborg, ca 4 km fågelvägen)
Det har varit på gång med ett sundsim via ett gäng som bla simmar vuxencrawl/masters på filbornabadet. Jag har bara varit med på en av träningarna inför och kände kanske inte helt hundra för att ge mig på det hela. Men när jag väl fick sms-et så tänkte jag, ska det göras så måste det nog bli nu, annars blir det aldrig av. Fram till mittsunds gick det som på en räkmacka men sen så satte strömmen in och det blev ett mödosamt kämpande för att nå land. Med lite ömma axlar och allmänt slut i kroppen så steg jag upp på Hittarps strand efter 2 tim och 47 minuter :). Linus kom fram typ 20 minuter före.

Kan tillägga att Saras Bror Björn har gjort simningen på 56 minuter :), man har lite att träna på….pjuuuu

1 Comment

  1. Erik
    August 14, 2009

    Grymt!

    Reply

Leave a Reply