Roadtrip to Umeå & Disputation

Posted by on Jun 9, 2009 in Resa, Släkten e värst | 2 Comments

IMG_0381 IMG_0386 IMG_0393

Helgen som gick packade vi v40:in, jag, Sara Martin och Hanna tog destination Hbg-Umeå för att närvara vid Johans disputation och passa på att umgås med familjen. Onsdag kl 19.15 kasade vi ut från Hbg för att sedan 12 timmar senare intaga en god frukost hemma hos Johan med familj. Johan gjorde sin disputation med bravur (Jag är grymt stolt som bror) och sedan följde disputationsfest, godmat, musik, grillkväll mm. Lördag förmiddag var det dags att styra kosan hemmåt igen. Denna gång i dagsljus (skönt). Vi passade på att stanna till i Stockholm för kvällsmiddag (Mossebacke) och glass :). En riktigt rolig helg blev det trotts dom många milen i bilen. Tack för en superduper helg J & V!

2 Comments

 1. Erik
  June 9, 2009

  Härligt.

  Kör du ToyCamera?

  Reply
 2. Hans
  June 10, 2009

  Jepps, it rocks, gillar den skarpt 🙂 Tack för tippset.

  Reply

Leave a Reply