Träningsdag blev hela 16 timmar

Posted by on Sep 28, 2008 in Träna | 2 Comments

I går var det träningsdag med Klubb Sisu/Heleneholms Multisport på Söderåsen. Jag och Niklas hade bestämt att cykla till träningen och kl 8 kom vi iväg för att sedan möta upp dom andra i Stenestad kl 9.30. Thomas och Sara hade fixat en fin fin orientering i varierad teräng och i en natur i fantastiska höstfärger. Vädret var på vår sida och en blå himmel med sol visade sig under dagen. Orienteringen tog ca 2 timmar och avlutades med god pastasallad i solskenet. Därefter bar det iväg på Mtb i 2 timmar längs skåneleden. Här tog träningdagen slut för vissa. Jag och Niklas däremot fortsatte mot Hbg på mtb för att förbereda oss för en tur på kajakerna. Vi kom iväg vid 20-snåret och fick en go padeltur till sofiero och tillbaka. Härligt att glida fram i mörkret under en mäktig stjärnhimmel. När vi kommit ur kajakerna fortsatte vi med inlines mot Rydebäck och tillbaka. Sen vart det en välsignelse med en dusch och sen hopp i sängen. Summa sumarum 16 timmars träning, najz… Tokigt säger vissa, roligt säger jag 🙂

2 Comments

 1. Pettzon
  September 29, 2008

  Bilden på Thomas blev riktigt fräck!

  Reply
 2. Hans
  September 30, 2008

  jupp jupp…

  Reply

Leave a Reply