Järnmannen i Kalmar!

Posted by on Aug 7, 2008 in Bloggen, Tävling | 3 Comments

 

I helgen som gick genomförde jag min första “Järnmannen” För er som undrar över distanserna så är det: 3800 m simning, 180 km cykel, 42 km löpning. Loppet gick över förväntan trots att jag inte har haft fullt fokus på denna tävling. Kände mig inte till 100% förberedd formmässigt men när väl startskottet small av och den första rundan av 2 på simningen var avklarad så kändes det riktigt bra :). Resterande delen av tävlingen gick över förväntan. Körde fortare än beräknt, 34 km i snitt i 18 mil, och maran på slutet gick på 4.30. Hade jag inte fått strul med mitt knä på slutet så hade jag nog sprungit in på närmre 4 timmar. Nu är det bara vila som gäller ett tag framöver innan man får ge sig ut i spåret igen. Mer info om loppet går att läsa på klubbsisu

 

Tack Linus och Caroline för all peppning & support. 

Ett STORT tack till alla sisusuportrar som stod längs med banan och hejade hela dagen!

3 Comments

 1. lojs
  August 7, 2008

  Shit vad duktigt… Man blir allt lite svag i benen när man läser. Ska sluta klaga på mina 10 km…

  Reply
 2. Erland
  August 8, 2008

  gött jobbat!

  Reply
 3. Erik
  August 12, 2008

  Galet! Men starkt jobbat.

  Reply

Leave a Reply