I plurret!

Posted by on Jul 8, 2008 in Träna | 6 Comments

Igår vart det första utomhussimträningen för min del. Även första gången med nya våtdräckten :). Helt klart grymmt bra dräckt. Man mer eller mindre flyter som en kork på vattnet (um det känns så dock) vilket gör att man tar sig lite fortare fram i vattnet (vilket är behövligt för min del). Nu är det bara att ösa på fram till tävlingen i Kalmar.

6 Comments

 1. Erik
  July 8, 2008

  Gött.

  Vilken brygga? Råå?

  Reply
 2. Hans Orre
  July 8, 2008

  Jepps, vattenskidbryggan 🙂

  Reply
 3. Johan
  July 9, 2008

  Du simmar väl inte själv??

  Reply
 4. Orre
  July 9, 2008

  Jo denna gång gjorde jag det, fast jag höll mig på grunt vatten ifall att 🙂

  Reply
 5. Martin
  July 9, 2008

  Ju ju, hjälpa till med fötterna, ju ju

  Reply
 6. Sofia
  July 27, 2008

  Du får väl dra på dig ett rejält viktbälte nästa gång, gärna lite vågor och strömmar också, annars är det väl ingen utmaning? 😉

  Reply

Leave a Reply