Stolmen…

Posted by on Mar 24, 2008 in Lägenheten | 5 Comments

stolmen2.jpg stolmen1.jpg

Har varit lite tunt på bloggen ett tag nu, så det passar bra med lite lägenhetsuppdatering tänkte jag. Min cykelhållare har varit på plats i lägenheten ett tag nu, men så hjälpte jag Martin med en lika dan installation hemma hos han och då passade jag på att fixa till min egen så att den blev helt klar. Tippset på upphägningen fick jag av Eric som hittade en bra sida på nätet (IKEA Hacker) en kille som kör en blogg bara med egna varianter av användningsområde för IKEAprylar. Delarna kommer från IKEA:s hyllsystem “Stolmen” och det hela kostar ca 450:- totalt. Systemet är grymt smidigt eftersom man snabbt kan flytta hela hållaren utan att borra, plugga och skruva. Skönt att kunna hänga undan cyklarna och ändå ha dom nära tillhands när man ska använda dom. Nu ska jag bara fixa till den gamla MTB-trotjänaren så att Martin kan ta över den 🙂

5 Comments

 1. Erik
  March 24, 2008

  Snyggt. Har du bara 4 cyklar? 😉

  Reply
 2. Erik
  March 24, 2008

  fina röda stearinljus

  Reply
 3. Martin
  March 24, 2008

  …men snart bara tre cyklar…

  Reply
 4. pettzon
  March 26, 2008

  Kan du inte sätta upp det hela i cykelförrådet istället så du slipper ha det i lägenheten?

  Reply
 5. Hans
  March 26, 2008

  öhhh, nä tror inte de… e dom hade nog inte fått vara ifred då tror jag.

  Reply

Leave a Reply