Vilken helg :)

Posted by on Jun 19, 2007 in Klubb Sisu, Tävling | 2 Comments

gote4.jpg

gote3.jpggote1.jpggote5.jpggote6.jpggote7.jpg

Fredagskvällen gick åt till att packa inför helgens tävlingar, många saker blir det när man både ska tävla i multisport och triathlon. Lördag morgon kl 05.45 så gled jag in med bilen hemma hos fam Pråme för att packa in mina saker i “sisubilen”. Medpassargerare förutom Linus och Carlonine var även Therese Omne. Therese tävlade inte på lördagen men dock på söndagen i den olympiska distansen i triathlon, kom för övrigt 2:a. När bilen var färdigpackad så gick färden till Hestra. Väl där så var det dax att göra sig klar för start (11.30). Tävlingen var riktigt rolig och det såg riktigt bra ut för mig och Linus ända tills vi hade 3 st kontroller kvar, vi låg på 3:e plats och kände att så fort vi gjorde ett ryck så hängde klungan bakom oss inte med. Just då gör vi en supermiss i orienteringen och tappar 15 min och det hela slutar med att vi kommer in på en 11:e-plats. Lite surt helt enkelt. Det man kan glädja sig åt är ju att vi har det i kroppen :). Mer konsentration på orienteringen så ska det bli bra i förtsättningen. För Lars och Carloline gick det riktigt bra, dom kom på en 8:e-plats och var bara 12 minuter efter 1:an, starkt jobbat. Efter tävlingen så bar det iväg till Göteborg och inkvartering på brandstationen. Upp kl 7 för att hinna iväg till tävling nr 2. Jag ställde upp i motionsklassen och Linus & Therese i Olympisk distans. Trotts 3 1/2 timmes tävlande dagen innan så hade jag riktigt bra krut kvar i kroppen och efter 1 timme och 12 minuter så kom jag in på en 4:e plats av 30 st tävlande.

Nu är det lite uppehåll med tävlingar för ett tag, den 27/7 drar det igång igen, så det gäller att ligga i hårdträning dom kommande veckorna…

2 Comments

 1. pettzon
  June 19, 2007

  Grymt, dock måste ni slipa lite på uppgången från vattnet. Ni ser ut som träskmonster hela högen. Lite mer graciöst tack!

  Reply
 2. Martin
  June 19, 2007

  Kan hålla med pettzon lite där, även om jag måste säga att den där röda saken på huvudet klär dig riktigt bra Hasse. Det borde du köra med lite oftare, även till vardags.

  Reply

Leave a Reply