8,5 mil, träning på åsen

Posted by on May 15, 2007 in Klubb Sisu | 3 Comments

linusasen.jpg
Igår så bestämde jag och Linus oss för att ta en långrunda på landsvägscyklarna. Ca 6 mil hade vi bestämt oss för. Det blev i slutändan 8,5 mil 2 tim och 55 min senare :). Vi cyklade mestadels på Söderåsen och korsade Stenestad 2 ggr innan det blev att styra hojen hemmåt.

Måste bara säga att det är otroligt vacker i bokskogarna på åsen i maj månad, skir grönska och fantastiska omgivningar gör träningen underhållande 🙂 helt klart värt att besöka för er som inte har varit där innan.

3 Comments

 1. Erik
  May 15, 2007

  Schysst! Får ta den rundan med moppe ngn dag 😉

  Reply
 2. Martin
  May 15, 2007

  Jag hänger på, ska bara skaffa en sparkcykel först…

  Reply
 3. pettzon
  May 16, 2007

  jag kan oxå hänga på..om jag får ett snöre att hålla i!

  Reply

Leave a Reply