Visdomstanden är ute!

Posted by on Mar 9, 2007 in Bloggen, Släkten e värst | 5 Comments

Min visdomstand eller som det heter på tyska “Weisheitszahn” åkte idag ut på lunchen när jag besökte tandläkare Margareta… Roligare lunch har jag varit med om, men summa sumarium så gick det smärtfriare än väntat. Det var nog bara bedövningen som gjorde ont och var obehaglig. Nu när den lilla gynnaren är borta så nu slipper jag oroa mig för det 🙂

5 Comments

 1. pettzon
  March 9, 2007

  tanden? Är det inte flera? jag har nog 4, men bara 3 kvar. Dock var det ingen trevlig upplevelse..

  Reply
 2. admin
  March 9, 2007

  Visst, jag har 3 st kvar, bara det att denna växte ut mot kinden + att den satt så illa att det hade blivit ett hål i den 🙁

  Reply
 3. Martin
  March 9, 2007

  You lucky bastard!
  Själv har jag dragit ut alla tänder utan bedövning, sover i en skokartong mitt på motorvägen, osv…

  Reply
 4. Caroline
  March 19, 2007

  Huuuuhhhhhh! Kontoret är vägg i vägg med en tandläkare och det låter mycket konstigt ibland. Till och med trapphuset luktar tandläkare…. Inte konstigt om man är lätt nervös (typ maxpuls) vid varje besök…!

  Reply
 5. admin
  March 20, 2007

  Räääligt, är ju skrämade att gå till jobb då ju 🙁

  Reply

Leave a Reply