Mina OD11:or e klara…

Posted by on Nov 15, 2006 in Ormastorp, Släkten e värst | 3 Comments

Tro det eller ej, men mitt senaste projekt gick snabbare än jag själv hade trott.
I ett nafs så hade jag slipat ner lacken på teakfaneret , lagat kantstötta delar och oljat in skapelsen, bytt till gulpleterade terminaler med därtill ny innerkabel, nya diskanter, nya filtfötter, och även bytt till omkantade orginalbasar. Nu är det bara att sjunka ner i soffan och njuta av välljudet hi hi…
Bilder på den nya uppgraderade versionen av OD11 ligger på fotolänken…

Ps: Kan bara säga att dom låter underbart bra…

3 Comments

 1. Erik
  November 16, 2006

  Schysst!

  Såna vill jag också ha.

  Reply
 2. admin
  November 16, 2006

  Jag lovar att ha ögonen öppna… hi hi 🙂

  Reply
 3. Erik
  March 5, 2007

  OD-11:orna på Tradera i helgen gick för 1623:-

  Rätt mkt!

  Reply

Leave a Reply