Femmans Multisport Aventure Race

Posted by on Oct 2, 2006 in TeamSisu | 4 Comments

Femmans Multisport Aventure Race 2006, ja just så hete säsongens sista multisportäventyr för Team Sisu denna säsongen och viken fantastisakt spännande och rolig tävlingsdag det blev. Efter lite skadebekymmer från Caroline så stod hon tillbaka denna gång vilket medförde lite förrändringar i lagen. Det stod klart att Jag och Lars skulle vara teammedlemmar denna dag och att Linus skulle tävla med Henric. Trodde vi ja, Henrik blev sjuk så Linus fick börja att ragga en ny “sisumedlem”. Tillslut så stälde hans arbetskamrat Gusten upp och en nytt Sisuduo var bildat. Efter 3 tim 28 min passerade jag och Lars mållinjen på en 12:e plats. Linus och Gusten kom in på en trolig 58:e plats efter lite missöden med kanotkantring och cykelorientering, dock så gjorde dom en grymt bra löporientering på slutet. Bilder finns att beskåda på länken “FOTO”

4 Comments

 1. Erik
  October 2, 2006

  Ottelun ratkaisija!
  Loistava veivi!
  Nyt perkele jyrätään vastustajat jäänrakoon!
  Mahtavaa fiilis katsomossa!

  Suklaa kastike!

  /

  Erik

  Reply
 2. admin
  October 3, 2006

  Hirvipaska, pääjele….

  /Hans

  Reply
 3. Mini-sisu
  October 25, 2006

  Snart dags för kick-off för Team Sisiu! Den 4.de smäller det i Bälteberga. Grundträningen är igång, jag tror att vi hittar till dig utan kompass. Är det Halloween tema på middagen?

  /Speedy-G

  Reply
 4. admin
  October 26, 2006

  Ska bli superkul att träffas er alla igen…Jag kan fortfarande känna av tävlingsruset från Götet…
  Om ni ska hitta ut så är det bäst att du får hålla i kompassen C, annars kanske det blir som på Cykeln för Linus senast…hi hi….

  Turbu-Sisu

  Reply

Leave a Reply