Tävling i Åhus

Posted by on Aug 15, 2006 in Ormastorp, TeamSisu | One Comment

Tävlingen i åhus är nu avklarad och det blev en bra avslutning på detta års tävlande i sprinttriathlon. Kände mig riktigt bra i kroppen under hela tävlingen och det resulterade i en 6:e placering i motionklassen. Caroline fick en 3:e plats i Tävlingsklassen för damer och Linus tror jag knep en 7:e bland herrarna, dessutom så blev han 1:a i gruppen 35-40 åringar… inte illa. Just nu så ser jag fram emot Multisporttävlingen I Göteborg den 30 september, men tills dess så måste jag kurera en förmodlig spricka i ett revben som jag åtdrog mig under träningen idag på cykel. Jag, Lars och linus var och körde m-cykel i något som kallas för “Borgen ” i Vallåkra. Det är ett naturområde med många slingriga stigar och branta backar. Dagen till ära så var det riktigt lerigt och halt. När vi alla tre var på väg nerför en brant stig i bra fart så slår min vänstra pedal i en uppstickande sten vilket gör att jag slungas framåt och landar på sidan och trycker till revbenen på höger sida. Vi fullföljde tränigen och väl hemma medintag av lite värktabletter och vila i TV-soffan så känns det hyffsat bra, hugger dock till när man hostar och skrattar. Får hoppas att det känns bättre mot slutet av veckan.

1 Comment

  1. Erik
    August 16, 2006

    Farligt med idrott…

    Reply

Leave a Reply