Nya däck…

Posted by on Aug 11, 2006 in Resa | No Comments

Var tvungen att idag byta däck på Volvon. Svärfar ringde och frågade om det gick bra att låna vår bil ner till Österrike pga att AC:n pajat på deras 850…Helt ok sa jag och la på luren. Efteråt kom jag på att bakdäcken inte e så granna, så det blev till att åka iväg till däckbytarfirman. Väl framme gick vi ut till bilen och medans vi närmade oss bilen så berättade jag att däcken varit med sedan bilen var ny (3 år) och att dom rullat 9.500 mil. Då utbrast gummimannen med att säga “förklara för mig hur du har lyckats med det” till det roliga är att däcken är 4 år eftersom dom tillverkades ett år innan bilen fanns, hi hi, snacka om bra kvalité. Visst dom var slitna men fortfarande lagliga, dock så är dom nu så konstigt slitna så det mer eller mindre blir ett sjungande ljud när man kör. Nu sitter det ett par riktigt coooola och nya lagg på och det är en fröjd att köra med bilen + att svärföräldrarna med trygghet kan köra ner till Österrike….

Leave a Reply