Hemma igen!

Posted by on Jun 12, 2006 in Uncategorized | 2 Comments

Jepp så e vi hemma igen efter att ha genomfört vår första multisporttävling. I strålande sommarväder och en temperatur runt 25 grader så kämpade vi oss i mål. För Lars och Linus gick det kanon bra och dom hamnade på en 4:e plats pland herrarna. Det så lovande ut för mig och Caroline i mixgruppen när vi skulle ut på vår sista orientering med bara 4 kontroller kvar att ta. Dock så gjorde vi en grym miss på den näst sista kontrollen och fick springa minst 35 minuter extra, väl i mål kom vi in på en 11:e plats… som borde varit en 8:e. Nu e det bara att ta nya tag inför nästa event…

Bilder finns om du använder denna länken “FOTO” i toppen på sidan…

2 Comments

 1. Mr tondöv
  June 13, 2006

  Starkt jobbat! Jag blir trött bara jag ser bilderna (är de retuscherade eller har ni så platta magar?), samtidigt inser jag tjusningen med multisport. Kul att ni satsar!

  Mr Töndöv

  Reply
 2. Administrator
  June 13, 2006

  Hi, hi, nopp det är äkta vara helt enkelt…

  /Orren

  Reply

Leave a Reply